Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

Нови мобилни принтери за етикети TSC Alpha 30L и Alpha 40L

Дата: 2021-07-07

Нови портативни принтери за етикети TSCПредставяме Ви новите мобилни принтери за етикети на TSC Alpha 30L и Alpha 40L. Те са следващо поколение смарт, технологично усъвършенствани принтери, подходящи за почти всички приложения за бърз печат на етикети от индустриален клас. 

 

Отличават се с изключително здрава конструкция и отлична устойчивост на вода и прах (IP54 степен на защита). Благодарение на здравия корпус на устройствата те могат да издържат на падане от височина до 1.8м. или на изпускане от до 2,5м., когато имат поставен защитен калъф.

 

Освен със забележителната си издръжливост, мобилните принтери за етикети Alpha 30L и 40L се отличават с непрекъсната продуктивност и мобилност. Те имат широколентов Wi-Fi с бърз роуминг и поддържат MFi Bluetooth® 5.0, който позволява съвместимост с много различни платформи.

 

За да гарантират надеждна безжична работа, тези мобилни принтери притежават усъвършенстваната функция TSC Sense Care – технология, която автоматично сканира печатащата глава и оповестява оператора при наличие на изгорели елементи по време на печат. Тя също следи състоянието на батерията, за да осигури възможно най-висока производителност.

 

Моделите Alpha 30L и 40L могат да се управляват дистанционно чрез платформите SOTI Connect и TSC Console. Те позволяват изпълнението на голямо количество задачи и намаляват разходите за поддържка на устройствата. Когато се използват заедно, двете системи за управление позволяват на операторите да реагират бързо и да изпълняват без прекъсване работните си процеси. 

 

Новите принтери за етикети на TSC имат техническите способности и специално разработен софтуерен пакет за създаване на персонализирани етикети от различни платформи. Пакетът вече се предлага за потребители на Android ™ и iOS.

 

Повече информация за иновативните мобилни принтери за етикети можете да прочетете тук: TSC Alpha 30L или TSC Alpha 40L.