Language: BG
Меню
+359 896 599144
Филтри

Категории

Новини

Световни тенденции при печата на етикети

Дата: 20 Ное 2018

 

Според изследване на списание „Полиграфия“ производството на етикети има най-голям потенциал за растеж в печатната индустрия, въпреки че представлява едва 5% от световния обем понастоящем. Азия е водеща като най-бързоразвиващия се пазар на етикети с над 40%, след която се нареждат Европа с 25% и САЩ с 20%.

 

Една от основните и най-важни тенденции при печата на етикети представлява екологията на процеса, а именно използването на рециклирани материали, екологични лепила и мастила с ниска миграция. В съответствие с нея и с отговорност към опазването на околната среда тази година “Дилком България” се сертифицира по стандартa ISO 14001.

 

Също така се потвърждава тенденция към изработката на къси тиражи и персонализирани продукти. Дизайнът на етикетите е опростен и се осъществява чрез комбинация от конвенционален и цифров печат.

 

Наблюдава се и траен ръст в инвестициите за научни разработки за усъвършенстване възможностите на хибридните (аналогови/цифрови) технологии и безопасното използване на мастила с ниска миграция.

 

И не на последно място е важно да се отбележи продължаващата глобализацията на пазарите, при която редица фирми (печатници на етикети и дистрибутори) се обединяват под една шапка. Но не само - все повече западноевропейски индустриални производители се доверяват на източноевропейски компании за производство на етикети за стоките си. Така те си осигуряват високо качество на по-ниски цени.

Дилком демонстрира новости в етикетирането на Месомания 2018

Дата: 13 Ное 2018

 

За поредна година „Дилком България“ участва в най-значимото професионално събитие в месната индустрия Месомания. То се проведе между 7-ми и 10-ти ноември 2018 г. в Интер Експо Център в София, като този път отбеляза 25-то юбилейно изложение. На своя щанд компанията изложи „print & apply” системи на Godex, които принтират етикета и го поставят върху продукта, апликатор за цилиндрични бутилки на Epackaging, както и термотрансферни принтери на марките Citizen, SATO и TSC. Беше представено и разнообразие от етикети, подходящи за най-различни производства във винарската, месната, сладкарската и млекопреработвателната промишленост. По време на изложението екипът на „Дилком България“ се срещна с редица производители и ги запозна с новостите и тенденциите в сферата на етикетирането и принтирането. Производителите имаха възможност и да оставят своите данни за конкретна оферта по зададени изисквания. Месомания 2018 г. беше отлична възможност за „Дилком България“ да установи нови контакти и да представи своите продукти.

      

 

Дилком ще участва на международното изложение Месомания 2018

Дата: 23 Окт 2018

И тази година „Дилком България“ ще бъде сред изложителите в 25-то юбилейно издание на МЕСОМАНИЯ, което ще се проведе в Интер Експо Център - София от 7 до 10 ноември. 
На щанда на компанията ще бъдат представени “print & apply” системи, които се използват за печат и автоматично апликиране на етикети. Този тип системи са подходящи за млекопреработвателната промишленост, винарската индустрия, хлебните и сладкарски производства. 
На щанда ще видите и разнообразие от баркод принтери, самозалепващи и несамозалепващи етикети и други продукти на фирмата. 
По време на изложението ще имате възможност да се срещнете директно с представители на производителите на техниката, която предлагаме.
За да гарантира комплексно обслужване на клиентите си, компанията е изградила изключително модерна печатна база, където се произвежда голямо разнообразие от етикети с високо качество в съответствие с международния  стандарт  ISO 9001.
За нас ще бъде удоволствие да Ви посрещнем в зала 1 на щанд 1D16!

Успешно приключи за Дилком изложението за печат и реклама COPIS 2018

Дата: 08 Окт 2018

На 4-ти октомври приключи изложението за печат и реклама COPIS 2018 г., което се проведе съвместно с изложението TMT Експо за текстил, машини и технологии. Щандовете на Дилком бяха посетени от множество клиенти, които проявиха интерес към изложените баркод и цветни принтери за печат на етикети, разнообразието от текстилни етикети, печатни механизми Shiny, самозалепващи и несамозалепващи етикети на ролка.

    

"Дилком Бългрия" ще участва в изложението за печатни и рекламни комуникации COPI'S 2018 и в първото издание на ТМТ Експо - изложение за текстил, машини и технологии

Дата: 19 Сеп 2018

И тази година „Дилком България“ ООД ще вземе участие в специализираното изложение за печатни и рекламни комуникации COPI’S 2018, което ще се проведе от 2-ри до 4-ти октомври в Интер Експо Център, София. За първи път форумът ще се организира паралелно с първото издание на ТМТ Експо – изложението за текстил, машини и технологии, в което Дилком също ще участва.

„Дилком България“ ще представи на посетителите иновативния термотрансферен принтер за картонени етикети (тагове) на TOSHIBA. Добрата скорост на печат в съчетание с високата резолюция правят принтера много гъвкав и лесно приспособим към широка гама от етикети с различни размери и дебелина на картона. Принтерът печата баркодове, както и различна постоянна и променлива информация на гърба на картонените етикети, подавани към него на стек. Той е разработен специално за потребностите на текстилната индустрия. На щанда на компанията ще видите също и иновативния Godex EZ 1300 с нож, предназначен едновременно да печата и реже текстилни материали (ръстови марки).

Освен това екипът на компанията ще демонстрира новата флаш технология за изработка на печати посредством микропореста гума на световния пазарен лидер Shiny. „Дилком България“ е официален представител на Shiny за България. Марката се отличава с високо качество и издръжливост на корпуса, множество цветове, форми и размери.

„Дилком България“ ООД е печатница с над 17 години опит в производството на етикети на ролка. Персоналният подход и личното отношение към клиентите развива техните идеи до работещи решения. Добре обезпечената технологична база позволява изработката на самозалепващи и несамозалепващи етикети, намиращи широко приложение в текстилната промишленост.

За нас ще бъде удоволствие да Ви посрещнем в зала 4 на щанд C9 и в зала 3, щанд А13!

При голям интерес премина сервизното обучение на Дилком

Дата: 18 Юни 2018

Сервизното обучение, което се проведе на 15. 06.2018 г. в новия офис на Дилком България, премина при засилен интерес от страна на гостите. Сериозно внимание беше отделено на етикетните баркод принтери Citizen, както и на технологиите за производство на етикети. Участниците имаха възможност да посетят производствената база на компанията и да се запознаят с възможностите на различните машини в базата.

 

     

Стартира изложението "Шоу в склада"

Дата: 14 Юни 2018

Днес бе открито логистичното изложение "Шоу в склада", където "Дилком България" представя на клиентите своите продукти - етикетни баркод принтери, мобилни скенери и терминали, както и функционални стойки към тях.

За нас ще бъде удоволствие да ни посетите!.

 

        

Участие на Дилком в изложението "Шоу в склада"

Дата: 05 Юни 2018

И тази година „Дилком България“ ООД ще вземе участие в изложението за транспорт и логистика „Шоу в склада“, което ще се проведе на 14-ти и 15-ти юни в Cargo partner iLogistics center, София.
На предстоящото събитие компанията ще представи иновативните баркод скенери и терминали на Datalogic, както и многофункционалните стойки към тях. Oсвен това на щанда ще видите различни принтери за етикети, подходящи за употреба във всички видове производства.    
Дилком България е сред лидерите в производството на бели и пълноцветни самозалепващи и несамозалепващи етикети на ролка. Над 16 години печатницата предлага персонален подход и лично отношение към своите клиенти и развива техните идеи до работещи решения.
Добре обезпечената технологична база на компанията позволява изработката на етикети от най-различни материали с разнообразни форми и цветове, намиращи приложение във всички сфери на индустрията. Производственият парк разполага с машини за щанцоване на бели етикети, UV и флексопечатни машини, цветопробна система, ситопечатна машина, дигитална машина за цветни етикети в малки бутикови серии, както и автоматична машина за пренавиване и инспектиране на напечатаните етикети.
Висококвалифицираният екип в комбинация с голямото разнообразие от технологии за печат осигуряват успешното реализиране на специфични решения в сферата на логистиката и управлението на складовото стопанство.

 

Дилком България ще проведе сервизно обучение на 15-ти юни 2018г.

Дата: 01 Юни 2018

На 15-ти юни 2018г. ще се проведе сервизно обучение в офиса на Дилком България в град Варна. 
Инженерният екип на компанията ще предаде знанията и опита си в сервизното обслужване на етикетните баркод принтери с марка Citizen, TSC и Godex. 
Гостите ще се запознаят детайлно с най-новите модели и ще могат да задават своите въпроси на лекторите.

В допълнение ще им бъдат представени новите технологии за производство на етикети и ще имат възможността да разгледат модерния производствен цех на компанията.

Заявете Вашето участие на: n.zlatinova@dilcom.com или marketing@dilcom.com.

Представяме Ви най-бързия настолен принтер за етикети на Primera - LX910e

Дата: 31 Май 2018

Представяме Ви най-бързия десктоп принтер, разработван някога от Primera, с най-високо качество на печат на цветни самозалепващи и несамозалепващи етикети.
LX910e осигурява отлично качество на печат – без повече хоризонтални ивици или черти по дължината на произведените етикети. При LX910e черното е тъмно и наситено, а печатът върху различни материали дава възможност за иновативни и разнообразни дизайни.
Високата скорост осигурява безупречни резултати, а по-големият капацитет на касетата с мастило подсигурява по-продължителния работен процес.
Липсата на клишета позволява печатането на множество къси бутикови серии етикети за специални поводи. Благодарение на лесно сменяемите мастила нямате нужда от два принтера, а удобно и практично може да подмените багрилните мастила с пигментни и обратно.

 

«1 2 3 4 5 6 7 8» Страница 1 от 8

Контакти

ВАРНА

Западна Промишлена Зона
ул. Нептун N2
тел. +359 52 599144, +359 52 599145

факс: +359 52 509695
office@dilcom.com

 

СОФИЯ

Младост 4, Околовръстен път N251
Делта Бизнес Център - офис 205
тел. +359 2 971 3208, +359 2 971 4035

факс: +359 2 971 4035
sofia@dilcom.com

 

ПЛОВДИВ

ул. Нестор Абаджиев 23
тел. +359 32 207940

        +359 887 545458

plovdiv@dilcom.com

Социални мрежи