Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

Етикетиране на лекарствени продукти съгласно Директива 2011/62 / ЕС

Дата: 2021-01-18

Представяме Ви автоматична индустриална етикетираща машина за проследяване, сериализация и залепване на защитни етикети по ръбовете на картонени кутии на фармацевтични продукти, с цел защита на автентичността и идентификация на отделните опаковки и осигуряване на доказателства за подправянето им, съгласно Директива 2011/62 / ЕС.

 

Системата за етикетиране е част от серията етикетиращи машини на Arca Pharma - специфична линия,  предназначена за етикетиране и кодиране на лекарствени продукти. Серията гарантира високи стандарти за качество, безопасност, висока производителност и достъпност, съобразени с добрите фармацевтични производствени практики.

 

Силните страни на машината Track & Trace са компактните размери и гъвкавостта, които улесняват инсталирането й в съществуващите опаковъчни линии: към етикетиращото устройство може да бъде интегриран специален мастиленоструен или лазерен принтер за сериализация на лекарствата. Благодарение на сътрудничеството си с водещи компании от фармацевтичния пазар в областта на визуалния контрол, към Pharmatrack Seal 4.0 може да се инсталира всяка система за визуален контрол, избрана от клиента, отговаряща на специфичните изисквания за проследяване във всяка държава.

 

Машината за етикетиране може да бъде конфигурирана според нуждите на клиента.

 

Вижте повече информация за за машината и кратко видео.