Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

Екип на Дилком посети LabelExpo 2023 в Брюксел

Дата: 2023-09-19

LabelExpo БрюкселПредставители на Дилком за пореден път посетиха международното изложение Labelexpo Europe – най-голямото и престижно събитие в областта на технологиите за печат на етикети в света.

 

За да сме в крак с последните новости в бранша, колегите ни се запознаха с тенденциите и представените иновативни решения от водещи производители на високотехнологични машини за производство на етикети, нови екологични материали за етикети, машини за довършителни операции, инспектиращи и апликиращи системи.

 

По време на изложението колегите ни проведоха ползотворни срещи с част от дългогодишните ни партньори, участващи в това престижно мероприятие.

 

Нашите представители обърнаха специално внимание на новите дигитални машини за печат на етикети, които са най-динамично развиващата се сфера в тази индустрия.

 

Изложението Labelexpo Europe се проведе от 11-ти до 14-ти септември 2023г. в Брюксел Експо, един от най-големите и най-добре организирани изложбени центрове в Европа.

 

Гордеем се, че сме част от една изключително интересна и динамична световна индустрия, която със своето развитие ще спомогне за устойчивостта и така ще подобри качеството на живот.

 

Тази година Дилком отново ще вземе участие на международните хранителни изложения МЕСОМАНИЯ, ПЪТЯТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, ИНТЕРФУД & ДРИНК и Wine&Spirits Show. Те ще се проведат в Интер Експо Център, София от 8-ми до 11-ти ноември 2023.

 

Там ще можете да разгледате нашата широка гама от иновативни решения – всякакви видове висококачествени етикети, принтери за етикети, баркод скенери, етикетиращи машини и много други. Очаквайте повече информация скоро!