Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

Datalogic представя новия мобилен компютър Skorpio™ X5

Дата: 2021-02-23

Нашият партньор Datalogic представя новия ултра бърз, високоефективен мобилен компютър Skorpio™ X5. Той има вградена клавиатура и най-големия, ярък и здрав мултитъч дисплей на пазара на преносими терминали за данни (PDT).

МОБИЛЕН КОМПЮТЪР DATALOGIC SKORPIO™ X5

Андрю Дънкан, старши вицепрезидент „Продуктов маркетинг“ в Datalogic, коментира:

 

„Skorpio X5 е най-модерният мобилен компютър с клавиатура на пазара и разполага с възможности за безжично зареждане. Той има най-мощният процесор, най-големият и най-яркият дисплей и последното поколение сканиращи модули, както и уникален имиджър със среден обхват. Със Skorpio X5 бизнесът ще може да достигне нови нива на производителност ”.

 

 

Новият Skorpio™ X5 дава възможност на компаниите за търговия на дребно, транспорт, логистика, производство и здравеопазване да достигнат нови нива на надеждност и гъвкавост. Операторите във всяка от тези индустрии могат да изпълняват ефективно своите задачи, като дори и най-взискателните индустриални приложения могат едновременно да работят безпроблемно, използвайки високо-производителния процесор на водещата на пазара CPU платформа Qualcomm Snapdragon 660® с 2,2 Ghz.

 

Skorpio X5 разполага и с последно поколение сканиращи модули, специално проектирани и разработени от Datalogic, за да могат незабавно да прочетат всеки баркод във всякакви условия, независимо дали етикетите са повредени или надраскани, видими или покрити. Поддържането на бързо, точно и безпроблемно събиране на данни за осигуряване на видимост в реално време е от съществено значение за приложения като складово стопанство, инвентаризация, складови операции, експедиция и доставка.

 

Skorpio X5 е изключително здраво устройство, конструирано да издържа на най-суровите условия и обстоятелства. Неговият лек, ергономичен и перфектно балансиран дизайн намалява умората на потребителите, като същевременно повишава производителността във всички приложения с интензивно сканиране. Функционалният дизайн на клавиатурата осигурява по-бързо въвеждане на данни.

 

Моделите за безжично зареждане Skorpio X5 са единствените PDT устройства на пазара с тази технология, осигуряваща най-висока надеждност и най-ниска цена. Ултра надеждните безконтактни модели за зареждане осигуряват много по-ниски разходи за поддръжка.

 

Вижте повече информация за мобилния терминал на Datalogic.