Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

Дилком ще представи своите продукти на изложенията COPIS и TMT ЕКСПО 2019

Дата: 2019-09-18

И тази година „Дилком България” ще участва в изложението за печатни и рекламни комуникации в България – COPIS, което ще отвори вратите си от 25-ти до 27-ми септември 2019 г. в Интер Експо Център, гр. София.

За втора поредна година форумът ще се проведе паралелно с TMT - международното изложение за текстил, машини и технологии в текстилната индустрия, където Дилком също ще участва със собствен щанд.

 

На щанда си на COPIS Дилком ще представи нови модели принтери за печат на етикети, както и възможностите за  производство на по-сложни и нестандартни етикети  като трислойни (буклет) етикети, етикети  със скреч покритие и печат на  променлива информация,  етикети с топъл или студен фолиен печат,  етикети с преге (релеф), етикети за фармацевтичната  индустрия, козметиката,  хранителната индустрия и др.

 

Дилком ще покаже флаш технология за изработка на печати посредством микропореста гума на световния пазарен лидер Shiny. Посетителите ще могат да разгледат и богатата гама автоматични печати, датници и номератори Shiny.

 

По време на изложението клиентите ще могат да закупят всички продукти Shiny, изложени на щанда, с 40% отстъпка.

 

На щанда на компанията, по време на изложението TMT,  ще бъдат изложени принтери за печат върху текстил - иновативния  принтер Godex с режещо устройство, предназначен едновременно да печата и реже текстилни материали и пълноцветния принтер за печат на цветни текстилни етикети Epson C3500. Принтерът е подходящ за печат върху текстилни материали като тафта и сатен.

Посетителите тази година ще могат да видят и високоскоростния термотрансферен принтер Printex X300 за двустранен печат върху текстилни етикети.

 

По време на изложението TMT ЕКСПО клиентите ще могат да се възползват от 20% отстъпка върху всички изложени принтери.

 

Очакваме Ви на нашите щандове 3/А15 за COPIS и 2/А11 за ТМТ ЕКСПО.