Language: BG
Меню
+359 877 599 144
Филтри

Категории

Новини

Дилком България представя етикетни баркод принтери Toshiba

Дата: 31 Юли 2017

Етикетните баркод принтери Toshiba предлагат висока производителност и отлично качество на печат. Те са надеждни и лесни за употреба и са подходящ избор за всеки бизнес.

Принтерите Toshiba са идеални за индустриалните условия на тежката промишленост, включително и за фармацевтичния бранш, производството на текстил, електрониката и телекомуникациите и др.

Високото качество на печат се основава на иновациите, които включват прецизно контролиране на топлината на главата, нов механизъм за нагряване и подобрен защитен слой. Принтерите могат да бъдат свързани към съществуващи системи, което премахва необходимостта от скъпи промени в софтуера. Изпитаният стоманен корпус в съчетание със здравия вътрешен механизъм осигуряват висока ефективност и функционалност на конкурентни цени. 

Подобрените функции обуславят редица предимства: отдалечен печат и техническа поддръжка, по-евтина софтуерна интеграция и други. Стандартизираният XML обмен на данни, както и възможността за уведомяване при грешки, правят принтерите Toshiba идеален избор за индустриално ползване. 

 

За повече информация: http://dilcom.com/category/149/etiketni-barkod-printeri-toshiba.html

Заповядайте на щанда на Дилком България на изложението "Шоу в склада"

Дата: 06 Юни 2017

Иновация и удобство, поднесени от Дилком на тазгодишното изложение Шоу в склада, което ще се проведе на 13-ти и 14-ти юни.

На щанда на компанията посетителите ще видят практичния индустриален таблет с вграден баркод скенер Linx Tough Tab 8. Проектиран да издържи на всяко препятствие, пред което бизнесът може да се изправи, таблетът е създаден да работи в неблагоприятните условия на складовите стопанства. Той дава възможност за внедряване и пълен контрол на всеки детайл и процес, благодарение на директния достъп до клиентското приложение на различните ERP системи (SAP, Oracal, MicroSoft Dynamics, Axapta и др).
Освен това, на щанда ще са изложени интересни марки термотрансферни принтери, мобилни терминали, скенери и етикети от различни материали с разнообразни форми и цветове, които намират широко приложение в транспорта и логистиката.
Специалистите на Дилком ще запознаят посетителите с новостите в хардуера и софтуера, както и индивидуалните решения, адаптирани спрямо нуждите на отделните потребители. В продължение на 15 години компанията превръща идеите на своите клиенти в комплексни решения и предлага гъвкаво управление на складовото стопанство в реално време. 

Ще Ви очакваме!

15 ГОДИНИ ДИЛКОМ БЪЛГАРИЯ - 15 ГОДИНИ ДОВЕРИЕ И ПАРТНЬОРСТВО

Дата: 14 Мар 2017

Имаме удоволствието да Ви поканим на бизнес закуска - семинар в морската ни столица на 30 март 2017 г. 
Лектори ще бъдат част от консултантите на фирмата, които ще Ви представят обновената ни програма за дилърски отстъпки на принтери, както и оригинални и интересни модификации на етикетни баркод принтери с приложение в различни сфери на производството и търговията.
Специално за Вас ще бъдат показани най-актуалните решения и възможности на принтерите CITIZEN, както и предимствата на новите технологии на Godex. Ще обсъдим и специфични приложения на принтерите TSC. 
С помощта на мобилните скенери и терминали на Datalogic ще насочите поглед към бъдещето и цялостните решения за управление и оптимизиране на складовите стопанства. В допълнение ще се запознаете детайлно с опциите на софтуера за етикети NiceLabel за създаване на иновативни решения с помощта на Power Forms.
Всекидневно екипът от специалисти на Дилком България дава най-доброто от себе си, за да Ви предостави нови възможности за развитие и растеж и да е Ваш доверен партньор. За нас ще бъде удоволствие да сте наши гости! 

За повече информация: marketing@dilcom.com

TSC пусна новата си серия баркод принтери за етикети TE200

Дата: 10 Фев 2017

Новата серия баркод етикетни принтери на TSC впечатлява с компактния си размер, съчетан с по-голяма дължина на термотрансферната лента и по-голям брой напечатани етикети, които съответстват на високобюджетни модели.

TSC осигурява на потребителите в различните индустрии конкурентен и устойчив настолен принтер, с широко приложение и лесен за употреба. Серията ТЕ200 е с два налични модела – TE200 и TE300 - и предлага чудесна комбинация между достъпна цена и висока производителност, която включва бърз 400 Mhz процесор, 16 MB DRAM и 8 MB вътрешна памет.

Новите термотрансферни принтери за етикети са създадени да работят в неблагоприятни индустриални условия. Благодарение на иновативния си дизайн, серията ТЕ200 предоставя нови възможности за задоволяване на индивидуалните нужди на пазара.

За повече информация изпратете запитване на sales@dilcom.com или се обадете на тел.: 0877 599 144.

 

Посещение на изложението Paperworld 2017

Дата: 06 Фев 2017

В периода 28-ми до 31-ви януари 2017г. в центъра Messe Frankfurt, Германия се проведе Paperworld - най-големият форум в областта на хартиите и офис консумативите.

Наши колеги бяха сред гостите на изложението, на което посетиха щанда на световния лидер в производството на самонамастиляващи се механизми за печати Shiny. Дилком България е официален представител на Shiny за България. 

 

        

 

             

 

       

Дилком на празника по случай Деня на хранително-вкусовата промишленост

Дата: 24 Ное 2016

Дилком стана част от празника по случай Деня на хранително-вкусовата промишленост като един от спонсорите на събитието.

На откриването присъстваха множество гости, сред които министърът на земеделието и храните Десислава Танева.
За нас е удоволствие да сме гости на мероприятие с такова значение в българската индустрия.

 

             

Приключи участието на Дилком на Месомания 2016

Дата: 14 Ное 2016

Успешно приключи участието на Дилком на международното изложение Месомания 2016.
На своя щанд Дилком представи апликиращи машини PRIMERA, таблети LinX, скенери и терминали Datalogic,  баркод и цветни етикетни принтери Citizen, Godex,  TSC, Primera, Afinia и мостри на специални и пълноцветни етикети.
Благодарим на всички, които посетиха нашия щанд!

 

            

 

        

   

Започна участието на Дилком на МЕСОМАНИЯ

Дата: 10 Ное 2016

Атрактивният щанд на Дилком и тази година привлече посетителите на международното изложение МЕСОМАНИЯ.

 

            

Дилком отново на МЕСОМАНИЯ

Дата: 04 Ное 2016

Този ноември ще се проведе 23-ото издание на международното изложение МЕСОМАНИЯ. По традиция събитието се организира от Асоциацията на месопреработвателите в България и е най-авторитетният бизнес форум в своята област. И тази година “Дилком България” ще вземе участие в специализираната изложба, която ще се състои в Интер Експо Център – София от 9 до 12 ноември. 
На щанда ни ще видите богата гама от бели и пълноцветни етикети в най-различни форми, дизайни и размери, изработени изцяло от висококачествени материали, както и цялостни решения за управление на складови стопанства. Освен това ще имате възможност да разгледате баркод принтери ТSC, Citizen, Godex, Afinia, също и апликаторите Primera и Altech, да изпробвате скенери и терминали Datalogic и връзката между етикетен принтер и везна. Ще станете свидетели на атрактивното представяне на най-новото попълнение в портфолиото на компанията, а именно таблетите Linx. Избирайки Дилком, Вие получавате информация и комплексно решение в етикетирането и маркирането от едно място.
Може да разчитате на екипа ни от професионалисти, които изчерпателно и с внимание към детайлите ще отговорят на нуждите на Вашия бизнес. 
За нас ще е удоволствие да Ви посрещнем в зала 1 на щанд 1D5!

 

“Дилком България” ще бъде спонсор на семинара на световноизвестния консултант и маркетинг експерт Брайън Трейси

Дата: 27 Окт 2016

За втори пореден път “Дилком България” ще бъде спонсор на семинара на световноизвестния консултант и маркетинг експерт Брайън Трейси, който ще се проведе на 3-ти ноември в НДК София. 
Брайън Трейси е автор на книги, консултант и лектор в областта на бизнес успеха и личностното развитие. Ежегодно той говори пред повече от 250 000 души в над 55 държави по целия свят, а книгите му са преведени на 36 езика. Благодарение на собствените си умения и самодисциплина Брайън Трейси се превръща във всепризнат специалист в областта на продажбите, мениджмънта, предприемачеството и бизнес стратегиите.
Екипът на Дилком очаква с интерес поредната му лекция, като се надяваме да чуем още интересни препоръки за постигане на успех.

 

«1 2 3 4 5 6» Страница 1 от 6

Контакти

СОФИЯ

Младост 4, Околовръстен път N251
Делта Бизнес Център - офис 205
тел. +359 2 971 3208, +359 2 971 4035

факс: +359 2 971 4035
sofia@dilcom.com

 

ВАРНА
Западна Промишлена Зона
Варна Комерс АД
тел. +359 52 599144, +359 52 599145

факс: +359 52 509695
office@dilcom.com

 

ПЛОВДИВ
ул. Нестор Абаджиев 23
тел. +359 32 207940

plovdiv@dilcom.com

Социални мрежи