Language: BG
Меню
+359 896 599144
Филтри

Категории

Защитни етикети Защитни етикети

Защитните етикети са  средство за превенция срещу подправяне или нежелан достъп до продукта по време на съхранението, транспорта и гаранционния период.  Защитният етикет се залепва на видно място и ясно показва  целта на запечатването, а също и последствията, произтичащи от опит за отстраняването му.  На етикетите може да се печата разнообразна информация, различни баркодове и / или серийни номера, като по този начин се осигурява уникална идентификация и доказателство за автентичност на всеки етап от логистиката.
Етикетите с ненарушена цялост показват, че  фабричният продукт е запечатан и оригинален.

Подкатегории

Етикети тип VOID (0)

Характеристики:
Защитните етикети от типа VOID най често се произвеждат основно от полиестер и се характеризират със специално лепило, което осигурява ясна идентификация на всеки опит за подправяне. При опит за отлепване основата на етиката се разпада, а върху повърхностите и на етикета, и на продукта  остава видим надпис VOID, STOP, както и друг подобен текст или знак. Тези етикети са идеално средство за защита на различни продукти срещу неоснователни рекламации, направени от недобросъвестни потребители.
За да се получи качествено и устойчиво изображение, защитните етикети се печатат с термотрансферна лента RESIN.
       
Приложение:
Защитните етикети от типа VOID основно се използват в електрониката, битовата техника, автомобилостроенето, при асемблиране на компютри (предпазвайки от неоторизирана промяна на частите), пакетиране на продукти (лекарства, козметика, електронни компоненти, софтуер, CD-та и DVD-та) и др.

Саморазрушаващи се етикети (0)

Характеристики:
Защитните самозалепващи саморазрушаващи  се етикети се произвеждат основно от фолио на винилна основа и се отличават с по-висока сила на залепване спрямо здравината на връзките в структурата на етикета.  Те се късат, разслояват или деформират при всеки опит за отлепване и повторното им приложение става невъзможно.
Тези етикети са идеално средство за защита срещу неоснователни рекламации, направени от недобросъвестни потребители. Разслоеният етикет осигурява разкриване на опита за подправяне.
За да се получи качествено и устойчиво изображение, защитните етикети се печатат с термотрансферна лента RESIN.
               
Приложение:
Саморазрушаващите се етикети основно се използват за маркиране на продукти (лекарства, електронни части, софтуер, CD-та и DVD-та), автомобилни части и компоненти.  Опитът за отлепване води до  разпадане на етикета и загуба на гаранция.

«1»

Контакти

ВАРНА

Западна Промишлена Зона
ул. Нептун N2
тел. +359 52 599144, +359 52 599145

факс: +359 52 509695
office@dilcom.com

 

СОФИЯ

Младост 4, Околовръстен път N251
Делта Бизнес Център - офис 205
тел. +359 2 971 3208, +359 2 971 4035

факс: +359 2 971 4035
sofia@dilcom.com

 

ПЛОВДИВ

ул. Нестор Абаджиев 23
тел. +359 32 207940

        +359 887 545458

plovdiv@dilcom.com

Социални мрежи