Language: BG
Меню
+359 896 599144
Филтри

Категории

Фолийни етикети Фолийни етикети

Наред с хартиените етикети като най-популярни, фолийните етикети намират все-по голямо приложение, особено в специфични сфери като опаковъчната индустрия, електрониката, машиностроенето и автомобилната промишленост.
Благодарение на специфичните им характеристики, фолийните етикети имат важни предимства пред хартиените етикети. Основното им предимство е, че те са по-устойчиви на външни атмосферни влияния и са по-издръжливи на късане.
Самозалепващите фолийни етикети са устойчиви на UV лъчи, високи температури, влажност, химически разтворители и мазнини. Етикетите от фолио залепват добре върху стъкла, високоенергийни и нискоенергийни пластмаси, метали, а така също и върху мазни и мръсни повърхности.
Ние произвеждаме голямо разнообразие самозалепващи фолийни етикети, които покриват високите изисквания на европейските стандарти за здравина, устойчивост и дълготрайност.

Подкатегории

Полиетиленови етикети (0)

Характеристики:
Полиетиленовите етикети са произведени от бял полиетиленов (PE) материал с матово или гланцово покритие, подходящо за термотрансферен и флексо печат. Изображенията, отпечатани върху полиетиленовите етикети, се отличават с висок контраст и качество. Полиетиленът притежава гъвкавост, благодарение на която той се използва върху продукти с неравна и крива повърхност.
Недостатък на полиетилена е недобрата устойчивост към високи температури.
Здравината на покритието на полиетиленовите етикети и устойчивостта към климатични условия и повечето химични агенти ги прави идеални за външни приложения, където устойчивостта към размазване и надраскване са задължителни при всякакви условия на околната среда.
Полиетиленовите етикети се печатат с восъчни, восъчно резинови и резинови термоленти при скорост до 240 mm/sec и резолюция  8-12 dots/mm.
               
Приложение:
Полиетиленовите етикети са подходящи за външни и индустриални приложения при по-агресивни условия. Типично приложение е етикетиране на варели, палети, контейнери и др. Могат да се използват върху гладки, леко неравни, криви и груби повърхности.
 

Полипропиленови етикети (0)

Характеристики:
Полипропиленовите етикети са произведени от прозрачен полипропиленов материал, подходящ за термотрансферен и флексо печат. Изображенията отпечатани върху полипропиленовите етикети се отличават с висок контраст и качество.
Здравината на покритието на полипропиленовите етикети и устойчивостта към климатични условия и повечето химични агенти ги прави идеални за външни приложения, където устойчивостта към размазване и надраскване са задължителни при всякакви условия на околната среда.
Полипропиленовите етикети се печатат с восъчно-резинови и резинови термоленти при скорост до 240 mm/sec и резолюция  8-12 dots/mm.
        
Приложение:
Може да се използва върху твърди и полутвърди повърхности. Прозрачността на полипропиленовите етикети ги прави подходящи за използване в козметиката.  Подходящи са за баркод етикети, обозначителни и предупредителни етикети, етикети съдържащи инструкции и сервизни етикети.
 

Полиестерни етикети (0)

Характеристики:
Полиестерните етикети са произведени от изключително здрав бял или сребрист полиестерен материал, с висока износоустойчивост,  подходящ за термотрансферен и флексо печат. Изображенията, отпечатани върху полиестерните етикети, се отличават с висок контраст и качество.
Поради твърдостта си,  полиестерните етикети не са подходящи за залепване върху криви и неравни повърхности. 
Характеризират се и с висока  износоустойчивост, влагоустойчивост, устойчивост към химикали, високи температури,  надраскване и размазване.
Полиестерните етикети се печатат с восъчно-резинови и резинови термоленти при скорост до 240 mm/sec и резолюция  8-12 dots/mm.

Приложение:
Полиестерните етикети са подходящи  за предупредителни етикети, информационни етикети, фирмени етикети, защитни етикети, инвентарни етикети, информационни табели за машини и устройства.

Винилни етикети (0)

Характеристики:
Винилните самозалепващи етикети са произведени от еластично винилно фолио, подходящо за криви и порести повърхности. Етикетите са устойчиви на външни влияния, UV светлина, миещи препарати, разтворители, масла и др.
Изключително здравото лепило позволява залепване дори върху материали с нискоенергийна повърхност, като полиетилен.
Трайността на етикета при външни условия е минимум 5 години, а при вътрешни – практически неограничено.
                            
Приложение:
Тъй като този материал не е проводник на топлина, намира широко приложение при запечатване (пломбиране) на компютърни устройства и елементи.
Подходящо за баркод етикети, информационни етикети, сервизни етикети, фирмени етикети за техническо оборудване и индустриални приложения, информационни табели за машини и устройства.

Акрилни етикети (0)

Характеристики:
Акрилните самозалепващи етикети са произведени от акрилно фолио, устойчиво на високи температури (до 3000) и UV лъчи.
Бялата матирана повърхност  на етикетите подчертава контраста на баркода, дори при четене от голямо разстояние.
Универсалното им лепило е подходящо за залепване върху замърсени повърхности, нискоенергийни повърхности и дори върху мазни метални основи.
            
Приложение:
Акрилните самозалепващи етикети са подходящи за информационни и фирмени етикети. Идеални за печат на етикети с електрически схеми и диаграми, за етикетиране на печатни платки и на други продукти, при които се изисква устойчивост към високи температури.
 

«1»

Контакти

ВАРНА

Западна Промишлена Зона
ул. Нептун N2
тел. +359 52 599144, +359 52 599145

факс: +359 52 509695
office@dilcom.com

 

СОФИЯ

Младост 4, Околовръстен път N251
Делта Бизнес Център - офис 205
тел. +359 2 971 3208, +359 2 971 4035

факс: +359 2 971 4035
sofia@dilcom.com

 

ПЛОВДИВ

ул. Нестор Абаджиев 23
тел. +359 32 207940

        +359 887 545458

plovdiv@dilcom.com

Социални мрежи