Language: BG
Меню
+359 896 599144
Филтри

Категории

ЦИФРОВИ МИКРОСКОПИ DINO-LITE

Серията Dino-Lite са компактни цифрови микроскопи, които предлагат много повече възможности в сравнение с традиционните. Микроскопите Dino-Lite могат да се свързват с компютър и позволяват записване на движение и изображения. Притежават и функция “Запис с ефект на ускорено движение”, с която може да се запишат развитието и промените в наблюдавания обект. Поддържат webcam технология, благодарение на която записите могат да се споделят оn-line в интернет.

ПРИЛОЖЕНИЯ
• Промишленост: контрол на качеството, монтаж, ремонт
• Медицина: снимка и анализ на уши, очи, нокти, кожа / скалп
• Печатарство и текстил: контрол на качеството, измервания
• Образование: научни лаборатории, презентации, обучение, изучаване на насекоми и растения
• Лични: хоби, колекционерство, рисуване, антики
• Професионални: разследване и разкриване на фалшификати, конференции

Микроскопите Dino-Lite се предлагат в различни версии, разработени за специфични приложения. В зависимост от модела, увеличението е в диапазон 10 - 200 до 500x. LED светлината е бяла, поляризирана, ултравиолетова, инфрачервена или комбинация от няколко вида.
Повечето модели имат възможност за калибриране и измерване. Корпусът е от композитна или алуминиева сплав.

Подкатегории

Медицински микроскопи Dino-Lite (10)

Микроскопите с приложение в медицината имат характеристики на общите модели Dino-Lite, като вградени LED светлини, също така възможност за съхраняване на изображения и видео на компютър. Това, по което се отличават, е специално проектираните накрайници за всяко приложение, както и наличието на поляризиращ филтър на някои от моделите. Всички микроскопи се захранват посредством USB порт, което ги прави независими от батерии. Съгласно Директива 93/42/EEC, модифицирана 2007/47/EC, всички модели в тази продуктова гама са класифицирани като Медицински изделия от клас 1.

Универсални цифрови микроскопи (10)

В серия универсални цифрови микроскопи Dino-Lite предлага широка гама от продукти с най-високо качество на изображението и много лесен за употреба софтуер с комплексни функции за измерване, за да задоволят и най-взискателните потребители.

Тази гама се състои от модели на Dino-Lite с USB връзка, с увеличение до 200 пъти и резолюция на изображението 1,3 мегапиксела или 5-мегапикселова. За работа с отразяващи обекти можете да изберете моделите с вграден поляризиращ филтър с адаптивна поляризация. За най-добрия вид, усещане и подобрена издръжливост ние предлагаме модели в здрав корпус от алуминиева сплав.

Серията Dino-Lite Edge е специална категория в диапазона Универсални, серията Edge осигуряват още по-добро качество на изображението и по-голяма гъвкавост. Оптика осигуряват много висококачествени, ярки и естествени цветове на изображението с много ниска аберация (отклонение) и винетиране (замъгляване в ъглите). Сменяемите накрайници предлагат дори по-голяма гъвкавост за употреба във всички видове професионални приложения.

Ако търсите Dino-Lite продукти с дълго работно разстояние, специални светлини като UV или IR, или модели с висока степен на увеличение до 900 пъти, моля да проверите една от другите категории.

Микроскопи с дълго работно разстояние (12)

За задачите, където се изисква допълнително разстояние до обекта и по-голям зрителен ъгъл, Dino-Lite предлага серия микроскопи с дълго работно разстояние. Допълнителното работно разстояние и по-голяма видима област направи тази серия идеално решение за задачи като например ремонт и монтаж, както и за работа с обемисти предмети или чупливи предмети, които не могат да бъдат докоснати.
Микроскопите в този диапазон се предлагат с резолюция на изображението от 1,3 мегапиксела или 5-мегапиксела, с USB връзка и включват DinoCapture софтуер, който е лесен за употреба. Предлагат се също така модели с вграден поляризатор за намаляване на отраженията или модели с допълнително усилен здрав метален корпус. Максималното увеличение достига 140 пъти, което обикновено е повече от достатъчно за този вид приложения.

Специално проектирани за нуждите на електрониката, Dino-Lite дори предлага модели с безопасност от електростатичен разряд (ESD safe), дълго работно разстояние и по-голямо зрително поле.

Един от най-разнообразните и технологично напреднали модели в тази серия е Dino-Lite AM4115ZTL, който се отличава с увеличение от 10x до 140x с голям зрителен ъгъл и работно разстояние до 23сантиметра. Именно това го прави уникален продукт в сравнение с други на пазара.

Микроскопи с високо увеличение (7)

Моделите Dino-Lite в тази серия надвишават увеличение от 200 пъти, като предлагат такова на 400x, 500x или дори удивителните 900 пъти. Микроскопите в тази категория се предлагат с резолюция на изображението 1,3 мегапиксела или 5-мегапиксела, с USB връзка и включват DinoCapture софтуера, който e лесен за употреба. Също са на разположение модели с вграден поляризатор за намаляване на отражението или модели със здрав метален корпус.

Един от най-добрите модели на Dino-Lite е AM4515T8. С до 900x увеличение и оптика с висока резолюция се разкриват толкова малки подробности, колкото 1,5 микрометра (микрона). Той също така разполага с дълго работно разстояние при високо увеличение, което прави по-лесно наблюдаването и преместването на много малки обекти под микроскоп.

Тези уникални характеристики правят модели на Dino-Lite с високо увеличение страхотни инструменти за инспекция в биомедицинските и научни изследвания при анализ на материали, инспекция на електроника или всяко друго подобно приложение, което изисква висока степен на увеличение, гъвкавост и мобилност.

Основни модели микроскопи (2)

Микроскопите от базовата серия Dino-Lite са добър избор за приложения с общо предназначение, където висока разделителна способност на изображението и усъвършенствани хардуерни и софтуерни функции не са абсолютно необходими. Тези модели Dino-Lite са достъпни и лесни за употреба, но все още имат същата издръжливост и качество, както при по-напредналите Dino-Lite продукт.
Базова версия на патентования DinoCapture софтуер е включен към всеки Dino-Lite. Увеличението на микроскопите варира от 10 до 70х и около 200x.
Икономични и лесен за употреба, главно в домашни условия и неголеми професионални приложения.

Окуляри (3)

С окулярните камери DinoEye можете да превърнете Вашия конвенционален микроскоп в цифров микроскоп. Така лесно може да замени окуляр на Вашия не-цифров микроскоп с окуляр DinoEye, като го свържете чрез USB към компютъра. TV - моделите DinoEye могат да бъдат свързани директно във вашия телевизор, използвайки връзка за TV. С включен патенован DinoCapture софтуер, имате професионална софтуерна среда за обработка на изображение или видео, включително функции за калибриране при измерване (само USB модели).

Dino-Lite Аксесоари (6)

Устойчивото и надеждно позициониране на дигиталните микроскопи Dino-Lite е изключително важно за постигане на висока точност. Предлага се широка гама от стойки, накрайници, микроскопски маси и други аксесоари. От достъпни базови стойки до такива с квадратна метална основа с колона. Или от напреднал XY маса до допълнително осветление, захранвано чрез USB. Всички оригинални аксесоари Dino-Lite са изработени със същото високо качество на дизайн и ниво на конструиране.

«1 2 3 4 5»

Продукти

«1 2 3 4 5» Страница 1 от 5

Контакти

ВАРНА

Западна Промишлена Зона
ул. Нептун N2
тел. +359 52 599144, +359 52 599145

факс: +359 52 509695
office@dilcom.com

 

СОФИЯ

Младост 4, Околовръстен път N251
Делта Бизнес Център - офис 205
тел. +359 2 971 3208, +359 2 971 4035

факс: +359 2 971 4035
sofia@dilcom.com

 

ПЛОВДИВ

ул. Нестор Абаджиев 23
тел. +359 32 207940

        +359 887 545458

plovdiv@dilcom.com

Социални мрежи